Κριτικές Hondrogel

 • Raul
  Είχα πόνο στον αγκώνα για σχεδόν δύο χρόνια, φοβόμουν να δω έναν γιατρό. Οι αλοιφές βοήθησαν μόνο για λίγο πριν βγει το χτύπημα. Τότε φοβήθηκα. Η γυναίκα μου μου έδωσε το Hondrogel και σιγουρευόμουν ότι το έβαλα πολλές φορές την ημέρα. Ήμουν πολύ έκπληκτος όταν το πρήξιμο υποχώρησε σε λίγες μέρες και το κομμάτι έφυγε.
  Hondrogel
 • Sabina
  Το πρόβλημά μου για μεγάλο χρονικό διάστημα ήταν μια κύστη κάτω από το γόνατό μου. Ήταν δύσκολο να αντιμετωπιστεί, υπήρχαν λίγα που θα μπορούσαν να βοηθήσουν. Είναι πολύ τυχερό που ένας αρμόδιος γιατρός μου συνέστησε το Hondrogel. Έγινε αμέσως πιο εύκολο για αυτόν. Και μετά ο πόνος εξαφανίστηκε και η κύστη διαλύθηκε κάπως. Η πορεία της θεραπείας ήταν 3 εβδομάδες. Το πρόβλημα δεν επέστρεψε ποτέ.
  Hondrogel
 • Νικόλαος
  Η σπονδυλική στήλη πονόταν τακτικά, αλλά μόλις έγινε τόσο άσχημα! Άρχισα τη θεραπεία έκτακτης ανάγκης με το Hondrogel και με ξαναπήρε στα πόδια μου σε μερικές εβδομάδες. Οι γιατροί αναρωτήθηκαν τότε πώς ήταν δυνατή μια τέτοια πρόοδος σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Δεν θυμάμαι ποιος μου συνέστησε το Hondrogel, αλλά ευχαριστώ!
  Hondrogel
 • Ιωάννα
  Μετά το κάταγμα τεντώθηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Οι γιατροί με ετοίμασαν για μια μακρά και δύσκολη ανάρρωση. Ήταν αδύνατο να πάρω τον πόνο. Τότε με έσωσε ονδρόγκελο. Έγινε αμέσως πιο εύκολο για μένα, αλλά έπρεπε να περάσω πολλά μαθήματα πριν από την πλήρη αποκατάστασηΑλλά τώρα είμαι στα πόδια μου και έχω ξεχάσει τον πόνο.
  Hondrogel
 • Ali
  Είναι δύσκολο να μείνεις στο άθλημα για πολύ. Η αποκατάσταση τραυματισμού έχει γίνει όλο και πιο δύσκολη καθώς περνούν τα χρόνιαΟι αρθρώσεις επηρεάζονται πρώτα. Εξαιτίας αυτού, αποφάσισα να χρησιμοποιήσω το Hondrogel για πρόληψη, καθώς ένιωσα μόνο την πρώτη δυσφορία. Έχει καλή φήμη και καλή σύνθεση. Ακριβώς τι χρειάζονται οι αρθρώσεις.
  Hondrogel
Εκτίμηση Hondrogel
4
29